Reklam
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Türk halkının ABD’ye armağanını taşıyan uçak bugün sabah saatlerinde Türkiye’den yola çıktı.”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk halkının ABD’ye armağanını taşıyan uçağın bugün sabah saatlerinde Türkiye’den yola çıktığını açıkladı.
Korona virüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen ABD’de vaka ve ölüm sayısı günler geçtikçe artmaya devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk halkının ABD’ye armağanını taşıyan uçağın bugün sabah saatlerinde Türkiye’den yola çıktığını belirterek, “Bu karanlık günleri uluslararası dayanışma ve iş birliği ile geride bırakacağız.” dedi.
Reklam
Altun yaptığı paylaşımda, “”Bu zor günlerde, dostlarımız ve müttefiklerimiz ile dayanışma içinde olmaya devam ediyoruz. Türk halkının ABD’ye armağanını taşıyan uçak bugün sabah saatlerinde Türkiye’den yola çıktı. Bu karanlık günleri uluslararası dayanışma ve iş birliği ile geride bırakacağız.” ifadelerini kullandı.
In these trying times, we continue to stand in solidarity with our friends and allies.
A plane delivering the Turkish people’s gift to the United States departed Turkey earlier today.
We will leave these dark days behind through international solidarity and cooperation. pic.twitter.com/o8WxUofBDS
— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) April 28, 2020
Reklam